Amersfoort Waterbeddencentrum

Lunarest

Kiest u voor een compleet waterbed met bedombouw, dan kunt u ook uw persoonlijke smaak laten spreken! Laat u meevoeren door design met italiaanse invloeden, zoals de namen van de modellen al doen vermoeden.

 

Een goede nachtrust is goud waard. Slaapt u beter, dan geniet en presteert u meer! Laat uw droom geen droom meer zijn. Wie kiest voor een Lunarest waterbed, kiest voor een optimale nachtrust. Dankzij een uitgekiend slaapsysteem ligt u altijd comfortabel en is uw lichaam volledig ontspannen. U woelt en draait niet: de matras past zich vanzelf aan elke slaaphouding aan. U valt daardoor sneller en dieper in slaap. Uw waterbed is bovendien altijd behaaglijk, omdat u zélf de temperatuur instelt. In de zomer is uw matras heerlijk koel, in de winter aangenaam warm.

Elke ochtend uitgerust wakker worden, is voor iedereen bereikbaar. Waarom zou u met minder genoegen nemen?

Matrassen

Een lunarest watermatras biedt u comfort en de perfecte ondersteuning. Altijd, welk type matras u ook kiest. Eindeloos Wegdromen op een enkel matras of twee aparte matrassen, u mag het zeggen. En wilt u wel of nagenoeg geen deining? U bepaalt het zelf!

 

FREE MOTION

Voor wie juist wel op een watermatras wil slapen die meebeweegt, is het model Free-Motion nog steeds leverbaar. Er is geen stabilisatie toegepast. Voor sommigen blijft dit de enige vorm van slapen op water.

MIDI MOTION

Voor de ene persoon vereist slapen op water meer stabiliteit van het matras, dan voor de andere. Voor degenen die een licht stabiele matras wensen, terwijl ze toch kunnen genieten van de unieke eigenschappen van het waterbed, is de Midi-Motion ideaal. Mede door de geïntegreerde lendensteun biedt deze matras u optimaal slaapcomfort.

E MOTION

Optimaal comfortabel slapen heeft alles te maken met de stabiliteit van de matras. De E-Motion geeft u de perfecte combinatie tussen optimaal slaapcomfort en de stabiliteit van een matras die toch een enigszins vaste ligging mogelijk maakt. De extra lendensteun geeft u een comfortabel extra support, dat perfecte ontspanning en rust garandeert. Ook als de buikligging uw favoriete slaaphouding is, dan is de E-Motion de ideale matras voor u.

SLOW MOTION

Dit type matras biedt u de perfecte balans tussen optimale stabilisatie en het comfort van slapen op water. Stapt u in een waterbed met een Slow-Motion matras, dan ligt u – dankzij verfijnde technieken - na 1 seconde weer stil. Toch behoudt deze ‘rustige’ matras alle eigenschappen van een watermatras in optima forma. Dankzij de toevoeging van twee extra lendensteunen staat de Slow-Motion garant voor maximaal slaapplezier en optimale ondersteuning. De overstap van een ‘gewone’ matras naar een watermatras is nauwelijks merkbaar, maar u profiteert wel van de voordelen van comfortabel slapen.

NO MOTION

De No-Motion matras beschikt over een maximaal aantal stabiliserende lagen en twee extra lendensteunen. Zoals de naam al doet vermoeden is er haast geen beweging in deze matras waar te nemen. De No-Motion matras is speciaal geschikt voor die bewuste slaper die zo weinig mogelijk beweging wil ervaren en tegelijkertijd van de voordelen van het slapen op water wil profiteren. Daarom maakt de No- Motion de overstap van elk conventioneel slaapsysteem naar het slapen op water wel heel gemakkelijk. Deze fluisterstille en zeer comfortabele matras staat garant voor optimaal slaapplezier en perfecte ondersteuning. U vergeet dat u op een waterbed slaapt!