Amersfoort Waterbeddencentrum

Poseidon

Wie kiest voor bewust leven, kiest ook voor bewust ontspannen. En daarbij is de zekerheid die een topmerk kan bieden, onontbeerlijk. Want Poseidon is niet alleen de uitvinder van het moderne waterbed: dankzij constante innovatie en research is Poseidon nog steeds de marktleider en trendsetter op het gebied van slapen op water. Met een Poseidon waterbed kunt u er zeker van zijn dat u het allerbeste slaapsysteem in huis haalt.

  

De naam Poseidon staat garant voor topkwaliteit, betrouwbaarheid en onovertroffen vormgeving. Niet voor niets geeft Poseidon u maar liefst vijf jaar 100% productgarantie bij eventuele lekken op de lasnaad. Een Poseidon waterbed is een verstandige investering in jarenlang slaapplezier. Een rustgevend gevoel, nietwaar?

Matrassen

Voor sommige mensen is het zachte deinen van een waterbed juist de reden om op water te slapen. Anderen willen liever een stevige matras dat zo min mogelijk beweegt maar toch optimaal ondersteunt. Om aan al deze verschillende wensen te voldoen, heeft Poseidon een viertal matrassen ontwikkeld met een reeks unieke eigenschappen.

 

P 750 Lumbar

Voor de veeleisende slaper die eenwaterbed zoekt dat behaaglijk is maar toch voldoende steun geeft is de P 750 een uitstekende keuze. U wordt volledig door het water gedragen en het matras volgt moeiteloos de vorm van uw lichaam. De zeven fiberlagen en de in het midden geplaatste zweeflaag zorgen voor een onovertroffen comfort. Bovendien heeft deze matras een extra Lumbar-laag: dit is een lendensteun die is aangebracht op heuphoogte en zorg draagt voor een perfecte ondersteuning van het lichaam. De ‘stabilitijd’ van de P 750 Lumbar is 2 à 3 seconden; een uitgekiende balans tussen stabiliteit en comfort.

P 950 Lumbar

De P 950 Lumbar is een zeer stabiele matras die desondanks de unieke ervaring van het slapen op water mogelijk maakt. De P 950 beschikt over acht fiberlagen, een zweeflaag en maar liefst drie lagen Lumbar die zorgen voor een perfecte lendenondersteuning. Ook als de buikligging uw favoriete slaaphouding is of als u zich tot de wat zwaardere mensen mag rekenen, is de P 950 Lumbar een ideale matras voor u. De ‘stabilitijd’ is kort: slechts 2 seconden.

P 1250 Lumbar

Het betreft hier een zeer zwaar gestabiliseerde watermatras die de overstap van elk conventioneel slaapsysteem naar het slapen op water nu wel heel gemakkelijk maakt. De P 1250 is een watermatras die is opgebouwd uit zeer veel fiberlagen en maar liefst vier lagen Lumbar voor extra draagkracht. Deze fluisterstille en zeer comfortabele matras staat garant voor maximaal slaapplezier en optimale ondersteuning. De P 1250 is met name geschikt voor senioren omdat het omdraaien in bed als het in- en uitstappen moeiteloos gaan. De ‘stabilitijd’ laat zich in één woord omschrijven: doodstil.

Ultramax® Plus Lumbar

Deze unieke matras heeft een meervoudig stabilisatiesysteem: onderop bevinden zich de gepatenteerde compartimenten die zorgen voor een perfecte hydraulische ondersteuning. Daar bovenop zijn vier dikke fiberlagen, een zweeflaag en Lumbarlagen geplaatst die zorgen voor een perfect ligoppervlak met optimaal comfort. Het resultaat is een exclusieve matras die alle positieve eigenschappen van het slapen op water in zich heeft en toch een ‘stabilitijd’ heeft van slechts 1 seconde. De Ultramax Plus is bij uitstek het matras voor bewuste slapers die zo min mogelijk deining in hun bed willen voelen maar wel willen genieten van alle voordelen van het slapen op water.