Amersfoort Waterbeddencentrum

Accessoires

Waterbeddencentrum Amersfoort kiest voor kwaliteit als het gaat om de accessoires voor waterbedden. Naast het waterbed is het belangrijk kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Hieronder een overzicht van de producten die wij leveren.   

Hoeslakens

Al meer dan 30 jaar staat het merk Formesse voor innovatieve hoeslakens - de typische, hoge kwaliteit heeft voornamelijk betrekking op pasvorm en prestatie-eigenschappen. Vandaag de dag biedt Formesse hoeslakens met spandex een perfecte combinatie van elasticiteit en elastisch herstel. Het meest bekende hoeslaken uit de collectie van Formesse is de ongeëvenaarde Bella Donna.

http://www.formesse.de

Boxsprings, lattenbodems en matrassen

De boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, elk met zijn specifieke eigenschappen. Door de ruime keuze in stoffen, hoofdborden, voetborden en andere accessoires kan een boxspring volledig aangepast worden aan uw persoonlijke smaak! De boxsprings met pocketvering beschikken over een 7-zone pocketinterieur die het lichaam perfect ondersteunt.

http://www.polypreen.com

Kastsystemen

Het merk Jutzler levert al 10 jaar tegen een aantrekkelijke prijsstelling schuifdeurkasten en draaideurkasten in verschillende hoogte- en breedte maten. Binnen deze standaardmaten kennen de variatiemogelijkheden nauwelijks grenzen.

http://www.jutzler.ch

Ledikanten

Hasena is een Zwitserse top fabrikant die bekend staat om zijn perfecte kwaliteit en vele combinaties. Het bedrijf bestaat sinds 1951 op de markt en is goed aanpast aan de consument, vanwege de vele modellen van strak modern tot warm robuust.

http://www.hasena.ch